Bloggar från Metrobloggen

Halloj!
Får väl ta och meddela att jag flyttat över min blogg till Metrobloggen så ni får följa min blogg där! Jag kommer ha kvar den här bloggen ifall jag ångrar mig. Blogg.se ligger trots allt varmt om hjärtat, men ska ge Metrobloggen en chans. Men fortsätt läs min blogg här (http://metrobloggen.se/patriciaklinteberg heter den om ni undrar och så.. lägg gärna till som favoriter etc.)!

Tjingeling!

Popcorn kväll på Älvkullen

Tjenixen!
Har varit på det där mötet idag.. Blev en hel del tårar, men fick iallafall sagt lite, även om det var skitjobbigt. Men nu verkar det som det händer lite grejer, så nu kanske det blir bra. Inom sin tid. Ska träffa hon som var med på mötet från socialen igen på tisdag efter skolan, för att prata med henne själv. Så det blir nog bra. Förresten har min mamma sagt att hon inte vill att jag ska blogga om det här, för att inte hela världen ska få veta det. Men det här är MIN plats att skriva av mig på, mina känslor, mitt liv. Så jag skiter fullständigt i vad hon säger om det. Ha.

Ikväll ska jag till Älvkullen och titta på Idol. Vi ska poppa popcorn och lyssna på finfin musik från Lars sida. Yey. Han är lätt bäst i Idol, och efter kommer Anna. Men ingen av dem ska vinna, för det är inte bra att vinna. Vi får väl se vem som åker ut ikväll, sålänge Lars är kvar är jag nöjd. Han ska ju sjunga "One" med U2. Helt fantastiskt. U2 är världens bästa, så det ska bli kul att höra Lars version av deras låt. Blir spännande.

Nu ska jag kolla lite på Metrobloggen.se, funderar på att flytta över bloggen dit, mestadels för att man kan tjäna pengar där. Det hade ju inte varit helt fel. 3 öre per besökare. Kanske inte så stora summor, men med många besökare kan det bli rätt mycket pengar. Så jag ska titta på det, sen ger jag er besked efter det.


Idol-historiens bästa röst, personliget och utseende, han är ju hur söt som helst! Heja Lars!

mkt händer just nu

hej! tänkte ta att uppdatera lite smått. orkar inte skriva så mkt, men något får jag väl skriva. igår fick jag vara ledig på eftermiddagen från skolan, helen hämtade upp mig och ville prata, då hon hade läst min blogg om hur det är hemma.. så vi gick och fikade och snackade lite. sen åkte vi till city gross och köpte en ram till vår finfina tavla. anyway, jag var inte i skolan idag. orkade inte, tänker alldeles för mkt på annat för att orka. men idag har jag snackat lite med mamma och så.. (hon har förrrsten läst min blogg :s :o) så ja.. på fredag ska vi ha nåt möte med socialen för att snacka. mamma har inte berättat så mkt, så jag vet inte riktigt.. vad vi ska snacka om egentligen. men mamma sa att även helen ska vara med på mötet, så det känns bra.. tack för hjälpen och allt stöttande helen!

får se om jag orkar till skolan imorgon. vill inte missa för mkt, men jag måste lyssna på min kropp oxå. jag har för länge varit starkare än jag egentligen är, men nu vet jag inte om jag orkar längre. jag håller på att bryta ihop totalt. när jag var ensam hemma idag och duschade så fick jag panik, fick ingen luft eller nånting. jag slog huvudet i väggen och skrek.. men vad hjälper det? inte ett skit.

aja, nu ska jag lägga mig och se på tv. grey's anatomy idag iaf, nåt som kan få mig att bli glad. det behöver jag nu.

jag uppdaterar igen när jag orkar. sköt om er, pusshej!

I'm alive

Hello my friends!
Jag lever, tro det eller ej. Skoldagen har varit hyffsad. Efter mötet på Älvkullen stack jag hem till Sarah. Skulle hjälpa henne att vaxa.. ett privat område. Höhö. Carro var även där. Har nog aldrig garvat så mycket på riktigt länge. Innan jag skulle hem åt Sarah och Carro glass, jag avstod. Följde även med Carro till frissan, när hon var klar där gick jag hem. Fick med mig mamma ut på en promenad, och nu har vi precis ätit middag - grönsakssoppa. Riktigt gott. Inte mycket kalorier i det heller, mestadels vatten och kryddor. Det är ju alltid nice.

Kvällen kommer spenderas med musik & tv. ToppForm på tv ikväll ju. Det missar ni inte va?

Förresten, Alex, läser du min blogg eller? :) Isånafall, när och var ska vi ha filmkvällen i helgen? Fredag - lördag? Hilda ska med också va? We must planera. Yey, snygg svengelska från min sida här också.

Jaja, nog babblat från mig. Inte för att jag fick ut något särskilt av det här inlägget, inte ett enda piss, men shit the same. Ha're gött!

Hitta livsglädjen

Hej!
De senaste dagarna har det inte blivit så mycket bloggande från min sida, och när jag väl har skrivit här har det bara varit massa klagomål, inlägg utan någon egentlig mening. Och det är sån jag är just nu, jag är deppig, jag är ledsen, min livsglädje är helt och hållet borta. Allt jag önskar för tillfället är att jag aldrig blivit född, att jag dog. Att jag slapp leva, slapp kämpa mig igenom var dag, slapp tänka. Men det funkar inte, jag måste vara stark, kämpa, fortsätta andas och försöka göra något bra utav situationen jag befinner mig i. Gå vidare i livet.

Men det är inte lätt. Vissa dagar kan allt kännas hur bra som helst, allt är bra hemma (för det är ju inte alltid dåligt), det flyter på i skolan och jag är på himla bra humör, jag ler, jag skrattar - utan att fejka det. Men sen kommer man till de perioderna då man känner sig värdelös, allt är ens fel, alla hatar en, jag hatar alla, det är skit hemma, skolan känns jobbig... Och just nu är jag i den perioden. Ibland varar det bara i ett par dagar. Ibland varar det i en vecka. Ibland i en månad. Det är så olika, för var gång.

Men nu tänkte jag att jag ska trappa ner på bloggandet ett tag, inte skriva sådär 3-10 inlägg som jag gör annars, utan skriva när jag verkligen känner för det, när jag behöver skriva av mig. Jag försvinner inte helt, men jag kommer inte finnas kvar till 100% heller. Jag vill hitta livsglädjen igen. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra, men jag ska ta emot allt stöd jag får av mina vänner, jag ska umgås mer med folk, försöka koppla bort alla "måsten" och bara vara ett barn, en ungdom. Det är inte mitt ansvar att se till att mina föräldrar sköter sig, att småsyskonen har det bra. Jag kommer aldrig kunna koppla bort det helt, men jag ska försöka att tänka lite mindre på det. Försöka att vara tonåring för en gångs skull.

Så, nu vet ni iallafall varför jag inte kommer skriva så mycket. Jag vet inte när jag är tillbaka som vanligt, kanske är det redan imorgon, kanske om några dagar, en vecka eller om en månad. Framtiden har svaret.

Sköt om er så hörs vi när vi hörs!

PS. Jag kommer fortsätta att läsa era bloggar & kommentera, dock kanske inte lika "effektivt" som innan. Just so you know! DS.

Söndag morgon


Godmorgon kära läsare!

Har ni sovit gott? Det har jag! Har legat och dragit mig i sängen någon timme, men nu var jag så pigg att det inte var skönt längre, hihi. Nu sitter jag här, har precis käkat frukost och lyssnar på U2. Det är mysigt!

Egentligen ska jag iväg och simma idag, som jag alltid gör på söndagar, men idag orkar jag inte. Orkar inte följa med familjen någonstans. Vill vara ensam. Så jag ska ta med mig Kompis ut på en joggingtur istället. Får vi se hur det går :) Måste även plugga, har ju fysikprov imorgon...


Vad gör ni denna söndag? :]

Tack!

Vad skulle jag göra utan era fina kommentarer och ert stöd? Jag tror inte ni vet hur mycket ni faktiskt betyder för mig. Hur mycket era kommentarer stärker mig, hur mycket ni får mig att vilja fortsätta andas. Att jag faktiskt är värd något bättre än det här, och att jag kan klara mig ur den här skiten och stå på mina egna ben en dag och ge mina barn världens bästa uppväxt, ge dem den kärlek jag aldrig fått av mina föräldrar.

Så jag har er att tacka. Ni är världens bästa! TACK! ♥

Imorgon hoppas jag på att jag är på bättre humör, så jag orkar blogga. För er skull ska jag göra mitt bästa. Ni är värda en glad blogg, ingen deppig blogg med bara massa klagomål. För ni är bäst!

Imorgon börjar jag "utmaningen"


Kommer ni ihåg mitt inlägg i torsdags att jag skulle utmana mig själv? Börja äta nyttigt och träna? I vilket fall som helst, så ska jag börja med det imorgon. Bestämde det precis. Orkar inte vänta tills på måndag. Får väl se hur det går med att äta nyttigt när vi inte har något nyttigt hemma. Får helt enkelt äta det vi har fast lite mindre av det. Men det går nog bra.

Mina mål:
# Gå ner några kg. Eller åtminstone minska på midjemått och andra mått. Muskler väger ju mer än fett, så..
# Bli piggare och kanske gladare? Blir jag piggare kan jag klara av skolan bättre..
# Orka springa 1 mil som vi ska göra på idrotten till våren
# Komma i ett par jeans jag har här hemma som är lite för små

Ja, typ nå't sånt. Huvudsaken är att jag kommer igång med träningen och äter rätt. Eller lite mindre av det onyttiga. Jag ska fan visa alla att jag kan om jag bara vill. Ha.

Gud vad jag vill se ut som Cameron Diaz!

Life is bad

Life is bad.

# Mamma ville självklart inte titta på film med mig. Hon vill aldrig göra något med mig. För hon hatar mig. Jag är världens tråkigaste. Hon önskar att jag aldrig föddes, för jag har förstört hennes liv. Visst är det så du tänker mamma??


# Jerry är full, som han alltid är på lördagarna. Sen blir mamma sur på mig, för att jag blir sur. Tror hon att jag ska skina av lycka när Jerry kommer hem berusad? Hon vet mycket väl att jag inte klarar av det. Och nu är allt plötsligt mitt fel?

# Det finns ingen, absolut ingen att prata med. Ingen som riktigt fattar vad man menar, tänker och känner. Det enda man hör från alla håll och kanter är: Det löser sig ska du se. Allt blir bättre med tiden! Men för helvete människor, vakna, det blir inte bättre! Det här kommer alltid finnas med i mitt liv, vad som än händer. Jag har förlorat hela min barndom, och den kommer jag aldrig få tillbaka. Så är det bara. Jag kommer aldrig kunna få nån bra kontakt med mamma, vad som än händer. Det kommer aldrig bli bra - fatta det för helvete!

# Vi har prov på måndag och jag orkar verkligen inte. Orkar inte bry mig om skolan. Jag orkar inte bry mig om någonting. Jag vill bara lägga mig och dö. Snälla, jag vill inte höra någon empati från er - allt blir bättre, fortsätt vara stark och kämpa! Allt löser sig. NEJ DET GÖR DET INTE! Jag orkar inte det här mer.

... och mitt i all röra ska man ändå le, vara glad, för det är ju sån Patricia är. Hon är den glada tjejen, som bryr sig om alla andra före sig själv, det är hon man kan prata med när man mår dåligt, det är hon som alltid är på bra humör. Men för fan, så är det inte! Jag har inget emot att folk vill prata med mig om de mår dåligt, inte alls, det är bara bra, jag vill att folk ska prata! Men tro inte att jag alltid är glad, att jag kommer bjuda på ett leende, att jag kommer skratta åt era skämt, att jag kommer vara närvarande, att jag kommer orka lyssna på hur kul du hade det i helgen. Kan folk inte bara fatta att jag mår skit? Att jag också behöver prata? Inte bara säga "jag mår inte så bra" och sen få svaret "jag finns här för dig" utan jag vill kunna prata. Verkligen prata, öga mot öga med någon. Kunna gråta hejdlöst, skrika, kasta saker omkring mig, slå sönder saker, säga dumma saker, jag vill få ut allt jag tänker och känner. Utan att folk ska tycka att jag är korkad, dum i huvudet eller skrattar åt mig för att jag är så jävla patetisk. För det är vad folk gör om man gör såna saker. Jag vet det, jag har varit med om det. Eller så snackar de skit om en bakom ryggen. Det skvallras, det snackas och det går rykten. Vart man än går får man inte vara ifred.

Jag är trött på det här. Så jävla trött på det. Jag är trött på att vara ensam. Trött på att ta skit från folk. Trött på att inte vara tillräckligt bra. Trött på att allt ska vara en jävla stor tävling. Trött på att folk ska trycka ner än. Jag är trött på att leva. Jag vill bort härifrån, jag vill långt, långt bort. Till ett ställe där ingen känner mig, där folk är sig själva, bort från allt och alla. Bort från vänner, familj, bekanta, såna man sett tidigare. Jag vill bort från världen. Bort till ingenstans. Jag vill inte leva, jag vill dö, jag vill aldrig mer vakna upp, bara försvinna.

Varför kan man inte bara få börja om från noll? Kunna vara den man egentligen är, inte spela ett dumt jävla spel, vara en låtsas-Patricia för att folk ska acceptera än. Man kan ju inte helt plötsligt bli sig själv heller, för då är man ju inte den riktiga Patricia? Då låtsas man vara någon annan, vara någon som egentligen inte finns. Men som egentligen är den riktiga Patricia, fast folk vet inte om det.


Jag hatar livet.

Goddagens!


Godmorgon (goddag)!
Jag sov till strax innan 11 idag. 12 timmar sömn! Helt fantastiskt underbart. Nu är jag utvilad i både kropp och huvud. Jag har käkat frukost (lunch?), tittat på reprisen av Världens konflikter (ett jättebra program!) och tittar nu in lite snabbt i bloggen. Det blev inte mycket uppdaterande igår, var usel på att kommentera era bloggar dessutom. Men just nu är jag inte på blogghumör, så det blir inte mycket uppdaterande från mig idag heller.

Istället för att blogga ska jag plugga fysik (har prov på måndag!!) och lägga mig ett varmt skumbad, skrubba kroppen ordentligt, ångbad för min akne, fotbad för mina slitna fötter och sen lägga mig i sängen och titta på Den där Mary. Får se om mamma kanske vill se den med mig. En kopp varm choklad slinker nog ner i min mätta mage också.

Ni får ha en jättebra lördag så kanske vi hörs senare idag! ♥

PS. Lars var ju hur duktig som helst igår! Jag fick tårar i ögonen, så fint det var :) Han är helt otroligt duktig! Anna var också riktigt, riktigt bra! Skönt att Jesper åkte ut också, han var kass! Eller vad säger ni? DS.

Heja Lars!


Vad skönt det var att bada! Jag behövde verkligen det. Har under kvällen fixat naglarna och legat i sängen och kikat på film. Det blev I hennes skor idag igen. Var ju inte särskilt länge sedan jag såg den. Men oj vad bra den är! Visst håller ni med mig?

Resten av kvällen kommer spenderas med familjen. Vi ska strax käka middag och sedan ska vi titta på Idol. HEJA LARS, HAN ÄR BÄST! Direkt efter det promenerar jag till Älvkullen, jobbar en timme, och sedan hämtar Jerry mig. Tror inte jag bloggar något mer ikväll, jag har ingen lust. Är inte på något särskilt bra humör för tillfället, känner mig lite smått deppig. Ibland gör man det.. tyvärr. Imorgon väntar ju lördag, då Jerry kommer komma hem skitfull, som vanligt. Jag hatar lördagar.

Men ni får ha en trevlig fredagskväll allihopa, vi hörs väl imorgon igen! Sleep well :)

Ont i ben och fötter

Hej läsare!
Det gick jättebra på orienteringen! Jag & Saga är helt klart bäst! Tiden kanske inte var den bästa, men ack så trött jag är. Jag har så ont i både ben och fötter, så jag orkar inte resa mig. Vad jag vill göra nu är att lägga mig ett bad och sedan lägga mig i sängen och glo på en bra film och dricka varm choklad! Det tänker jag göra också. Det är jag värd!


Ikväll ska jag titta på Idol tillsammans med familjen. Heja Lars!!! :) Direkt efter det ska jag iväg till Älvkullen och stå i kiosken eftersom det är musikcafé. Vet att Emma ska dit iallafall, så jag får trevligt sällskap! Sen ska jag hem och sova. Så det är en ganska fullspäckad fredag, men det är kul att göra något. :)

Har ni haft en bra dag? ♥


Hittade den här bilden bland "mina bilder" från när jag och Josse var i Lund och var på bio samt åt glass. Visst ser den god och lockande ut? Oj vad sugen jag är på glass!

Ge mig nåra bloggtips

Eftersom min statistik har ökat en hel del de senaste dagarna, vilket är jätteroligt - tack för alla kommentarer och allt! - så vill jag kunna göra min blogg bättre än den redan är. Ny design har jag fått, men är det något ni vill se mer av? Mer bilder? Mer om tv/film? Vill ni att jag ska skriva mer om musik? Eller vill ni att jag ska skriva mindre om något? Säg vad ni tycker, hoppa på mig, ge mig kritik, skriv vad ni tycker är bra och vad ni tycker är dåligt! Det är bara när ni skriver vad jag kan göra bättre som jag faktiskt kan bättra mig. För annars vet jag ju inte vad ni gillar! ;)


Nu blir det skolan, så jag hoppas att jag fått många förslag när jag kommit hem! Jag bits inte :]

Vilse i skogen? I think so


Godmorgon!

Visst är det underbart med fredag? Äntligen är det snart helg! Jag vill sova. Sova, sova, sova. Är så himla trött, jag behöver en dag då jag bara ligger i sängen, glor på tv/film, badar skumbad och tar hand om mig själv, för att orka med den kommande veckan. Behöver inte ni det också?

Idag ska vi orientera i skolan, efter lunch. Jag & Saga är inte duktiga på att läsa kartan, så frågan är hur detta kommer gå? Det lär vi märka i eftermiddag. Själv tror jag att vi kommer springa vilse i skogen och komma hem jättesent ikväll. Skämt å sido, men det går säkert bra. Vi får helt enkelt göra vårt bästa, mer än så kan vi ju inte göra :)

Nu ska jag göra mig helt klar för skolan så jag har tid till bloggen sen. Vi hörs i eftermiddag sötnosar! Önska mig lycka till på orienteringen :)

Jag ska också utmana mig själv

Har precis sett på veckans Du är vad du äter och fick en sån jädra kick - jag ska också utmana mig själv, äta nyttigt & träna massor! Jag ska också bli "smal" (inte sådär äckligt pinnsmal...), vältränad och snygg! Under helgen ska jag unna mig tid till att läsa igenom lite gamla ToppHälsa-tidningar och försöka hitta något som passar mig, för att komma i toppform! Mitt mål är att orka jogga 1 mil i vår (vi ska göra det med idrotten..) och självklart bli fastare! :)

Jag är ganska trött, har varit en hektisk dag. Jag ska strax lägga mig i sängen och sova. Imorgon väntar en dag med skola och orientering efter lunch. Jag kommer garanterat springa vilse i skogen. Jag hoppas Saga kommer till skolan, annars lär det gå skit för min del. Men jag ska klara det :)

SOVGOTT! ♥


Missbrukande föräldrar


Jag gråter. Just nu av lycka. Cassandra ska skriva en berättelse om en tjej som har missbrukande föräldrar. Vet ni vad hon frågade mig på msn för en liten stund sedan? Om tjejen fick heta Patricia, och få lite insperation från mig (ni kan läsa ett inlägg här). Så i princip kan man säga att jag kommer vara huvudpersonen i berättelsen. Självklart sa jag ja, att det var okej! Och jag gråter av lycka. Äntligen någon som vill skriva om missbrukande föräldrar (det är tyvärr väldigt vanligt, men alla blundar för det, eller tar det som ett stort skämt), och hur fantastiskt tror ni det känns för mig, att jag faktiskt berört någon? Det är helt underbart. Sånt här får mig att vilja kämpa mer, visa att jag kan allt om jag bara vill, och framför allt - få kontakt med andra barn med missbrukande föräldrar, och få dem att förstå att inget är deras fel, och att det faktiskt finns hjälp att få!

Alkoholism är ett ämne som är allvarligt, men tyvärr väldigt, väldigt vanligt. De flesta av dagens ungdomar blundar för det, när de tror sig märka att deras bästa vän kanske har det väldigt jobbigt hemma. Även släktingar blundar för det. Man vill inte se det. Istället för att låtsas som ingenting, misstänker ni att eran kompis har det jobbigt där hemma, fråga personen, visa att du finns där för henne/honom, ställ frågan om allt är bra hemma, agera, gör något! Personen själv, som är utsatt för det, vågar inte be om hjälp från omgivningen eller från socialen. Ta du kontakt med skolsköterskan, ring polisen om du misstänker misshandel, gå till kuratorn, och framför allt - prata med din kompis! Det är bättre att agera utan att det är något på tok än att inte agera överhuvudtaget!

Jag kommer gå in närmare på detta området lite längre fram i tiden. Kanske blir det redan i helgen. Men jag vill ha gott om tid, inte ha något annat att göra den dagen, och använda hela dagen för att diskutera med er läsare om det här ämnet.

Om ni har missbrukande föräldrar, eller tror att er kompis har det, och ni behöver någon att prata med, ni behöver råd, då kan ni även mejla mig! Ni når mig på [email protected]. Och ja, jag har missbrukande föräldrar och har levt med det sen födslen. Så jag är kunnig inom området. Jag vill att alla andra ska må bra, att så få som möjligt ska vilja dö, och till och med ta livet av sig p.g.a detta. Hör av er om ni har några frågor eller behöver prata! Jag är öppen om detta. Jag vill nå ut till folk! Jag vill få folk att förstå. Både barn och vuxna. Tillsammans kan vi hjälpa varandra!

Beautiful thing


Angelina Jolie är vacker! ♥

Äntligen hemma!


Hello everybody!

Hur har er dag varit? Min har varit toppen! Först var det skola (slappt som tusan) och sen direkt efter stack jag och Emma till Älvkullen och bakade bullar fram till nu. Äntligen är jag hemma! Trots att det var roligt så var det en hel del jobb att baka närmare 150 kanelbullar och dessutom diska, städa och sen promenera hem. Jag är helt slut, i både huvud och kropp! Resten av kvällen kommer spenderas med något gott att äta framför datorn & tv:n. Det är ju "Du är vad du äter" ikväll. Det är nice!


Puss & kram! ♥

Skola & baka bullar


Godmorgon sweethearts! ♥

Har ni sovit gott? Jag har sovit som en stock! Hur skönt som helst. Dock är det extremt jobbigt att gå upp när klockan ringer, man vill bara ligga kvar i sängen och sova!

Idag är det torsdag = snart helg! Tänk vad tiden går fort. Idag blir det skola och därefter ska jag och Emma upp till Älvkullen och baka för gubbarna och tanterna :) Det blir kanelbullar. Smarrigt värre! Efter det ska jag hem, (kanske plugga), blogga och ha det mys. En rätt slapp & skön dag idag, hoppas jag iallafall. Hur ser er dag ut?

Puss! ♥

Sleep well


Ser ni att jag har en ny design? Ett stort tack till Felicia som gjort headern till mig! Visst är den superfin? :)

Jag tittar på Grey's Anatomy (reklam för tillfället) och därefter ska jag sova. Är jättetrött! Och imorgon väntar en lång dag, så det gäller att vara utvilad.

Sovsött sötnosar, vi hörs imorgon igen! ♥

Vem är din favorit i Idol?


Tänkte ta upp ett aktuellt ämne, ja just det - Idol. Antar att de flesta av oss tittar på det, eller åtminstone tittat lite grand. Nu är det bara några få kvar (11 stycken är det va?), och alla har vi väl våra favoriter. Min favorit, precis som söta Cassandras, är givetvis Lars Eriksson, den urgullige och charmiga 28-åringen från Lund! Han är kung! Han knäcker alla andra i Idol. Anna är också väldigt bra, enligt mig! :)

För att se lite vem som är favoriten så undrar jag: vem är din favorit i årets Idol?

Pretty in pink


Hur söt får man bli egentligen? Jag älskar klänningen och jag är så himla avundsjuk på Eva, hon är så himla vacker! Jag hade inte tackat nej till den här klänningen.

Tänk vilken dröm att tjäna massvis med pengar så man kan shoppa hur mycket man vill - när man vill! Drömma kan man ju alltid..

Grey's Anatomy


Det är onsdag, vilket innebär att det är Grey's Anatomy ikväll! Mitt absoluta favoritprogram! Snygga skådisar, BRA skådisar, en rolig "handling" och allt vad man nu kan önska! Grey's är helt enkelt bäst! :)

Jag har sen Grey's Anatomy började (dock tittade jag inte lika mycket som nu) har jag varit förälskad i Derek (Patrick Dempsey). Han är verkligen drömmannen! Och hur vacker är inte Ellen Pompeo? Har alltid velat se ut som henne. Hon är så söt! :) De flesta i Grey's ser riktigt bra ut :) Så det blir extra trevligt att titta på programet.

Ska du se Grey's ikväll? Är det erat favoritprogram också? :)

0,5 poäng


Vi fick tillbaka våra hemkunskapsprov idag! Jag var 0,5 poäng från MVG (1,5 poäng från maxpoäng)! Fattar ni vilken töntig liten siffra? Så himla irriterande! Så blir man även lite sur på sig själv, hade ju kunnat få alla rätt! Men läraren sa att jag får MVG om jag sköter mig och så på lektionerna - och det gör jag ju! Så, MVG - here I come! Man kan ju alltid hoppas :)

Det var ju meningen att jag skulle plugga efter skolan, men fysikprovet på fredag är flyttat till på måndag (vi ska orientera på fredag istället), så det blir inte mycket pluggande. Ska bara hitta lite grejor till svenskan (går rätt snabbt) och möjligtvis plugga lite historia - första världskriget. Har inga läxor eller prov i det än, men det är rätt skoj. Så vi får se hur det blir med den saken.

Har ni haft en bra dag? :]

Go'morrn kära läsare!


Har ni sovit gott sötnosar? Det har jag. Dock alldeles för lite känns det som. Men ändå blir det i 8 timmar, så det borde ju räcka. Antar att det kan vara mörkret? Det är ju kålsvart ute nu förtiden. Och kallt. Minusgrader. Brrrr.

Jag har varit snabb idag. Jag har redan duschat, ätit frukost, sminkat mig och gjort mig helt klar. Det enda som är kvar är att borsta tänderna. Och jag har bara varit uppe i 45 minuter! Det måste vara rekord :) Nu har jag massa tid över till bloggen nu på morgonen. Perfekt ju! :)

Idag blir det skola, sen är det hem och plugga svenska, SO och fysik som gäller (= inte mycket bloggande i eftermiddag). Ska även försöka ge mig ut på en promenad, om vädret tillåter. Sen efter det blir det bloggande så fingrarna glöder :]

Ha en bra dag på er! ♥

Sängen väntar

Eftermiddagen/kvällen har spenderats med telefonsamtal. Hanna & jag snackade i närmare två timmar. Trevligt, trevligt! Den 24 oktober, på fredag om två veckor kommer hon hit och stannar hela veckan. Ska bli så himla roligt! :)

Nog om det, DH har börjat igen så jag ska inte skriva för mycket. Tänkte bara skriva godnatt!


Desperate Housewives


Ni missar väl inte Desperate Housewives kl. 21.00 på Kanal5 ikväll?
DH är ett utav mina favoritprogram (kommer snäppet efter Grey's Anatomy), så jag kommer givetvis sitta bänkad framför tv:n, as usual! Har aldrig missat ett avsnitt och tänker aldrig göra det. Har jag inte tid att se det på tisdagarna tittar jag alltid på reprisen. Det är ju bara för bra! :)


Och hur vacker är inte Eva Longoria (Gabby)? En utav mina favoritskådisar för tillfället. Absolut en av världens vackraste! Även min favorit i serien. Så jädra skön! :) Vem är din favoritkarraktär?

Glass-monster

Halloj!
Sorry för att jag inte skriver förrän nu, men har haft fullt upp med att läsa om gymnasiet. Innan jag gick hem från skolan tog jag en promenad runt Slingan. Myspys! Skoldagen har varit rätt okej, franskaläraren är lika störd som vanligt (rektorn ska vara med på en utav hans lektioner imorgon för att se hur han är, eftersom säkert 90% av hans elever har klagat..) och Trenneman var inte där idag. Buhu! :'(

Nu sitter jag här med en fet skål med chokladglass & chokladsås. Hur gott som helst! Glass är nog min bästa vän och lär bli min största fiende när jag har blivit fet. Haha! Men äh, vad spelar det för roll? Man lever ju bara en gång, så det gäller att njuta medans man kan! :)

Har ni haft en bra dag? Hänt något speciellt?

Trött & seg är just vad jag är

Godmorgon alla fina varelser!
Har ni sovit gott? Inatt har jag sovit som en stock. Äntligen har jag fått sova ordentligt! Dock känner jag att jag skulle behöva 3-4 timmar till. Men vad gör man när man måste till skolan? Man har ju inget annat val än att stiga upp, käka frukost och försöka bli pigg. Som jag än sålänge inte har lyckats så bra med. Jag är vråltrött.

Det blir skola för min del som vanligt, följt av promenad, pluggande (?) och bloggande + tv-tittande. En slapp och skön dag. Nice! Hade inte orkat något annat idag, är så himla trött och seg i kroppen. Men det går väl över under dagen, I hope.

Ni får ha en kanonbra dag så hörs vi i eftermiddag! ♥



Vädret ser väl rätt skapligt ut ändå? :)

I brist på annat..

Hittade listan hos Engla.

1) Vad åt du till frukost?
- Det gamla vanliga, fiberhavregrynsgröt med en banan och mjölk. Sen slank det ner en hel del vatten också.
2) Lägg ut den senaste bilden du tagit på dig själv.
- Tryck här för att se.
3) Vem fick du ditt senaste sms ifrån?
- Emelie <3
4) Vilken färg har din dator?
- Typ grå/svart.
5) När var du arg senast?
- Igår.
6) Ditt bästa minne från skoltiden?
- Går ju i skolan nu. Mitt bästa minne vet jag faktiskt inte. Typ bajs-snacken på SO-lektionerna i sjuan? Haha, nej jag vet ärligt talat inte.
7) Ditt sämsta minne från skoltiden?
- Alla urkassa lärare, som vår skola är proppfull av.
8) Yoga eller löpning?
- Har aldrig testat yoga, så får säga löpning. Men föredrar långa promenader annars :)
9) Spaghetti Bolognese eller Oxfilé Provencale?
- Spaghetti Bolognese.
10) Vilka tidningar läser du regelbundet?
- ToppHälsa!
11) Favoritkaraktär i deckare?
- Barnaby, i Morden i Midsomer :)
12) Teveprogram du aldrig missar?
- Grey's Anatomy, Depserate Housewives & Andra Avenyn.
13) Vem är du avundsjuk på?
- Jessica Alba.
14) Din bästa revansch?
- När jag berättade för släktingar m.fl om hur jag har/hade det hemma.
15) Din bästa chef ever respektive din sämsta?
- Har ju ingen chef, men bästa läraren är helt klart Trenneman (SO-läraren)! Sämsta är antingen Knut (f.d träslöjdslärare) och nuvarande franska-läraren Giri. He's sick in the head!
16) Mat som du aldrig någonsin kommer att äta? Orsak?
- Sniglar, grodlår och undviker väldigt gärna korv. Orsaken: det är vidrigt?!
17) Offentlig person som du skulle vilja ta dig ett snack med?
- Patrick Dempsey!
18) Kaffe eller te?
- Te, utan tveken! :)
19) Skostorlek?
- 38-39
20) Hur ofta är du på IKEA?
- Väldigt sällan. Har varit där en gång i mitt liv. Det är då något att skryta med ;)
21) Om du hade fem miljoner över - vad skulle du köpa? Och du var tvungen att köpa något annars skulle de försvinna...
- Ett hus på Bahamas, shoppat nya kläder och resten hade jag gett bort till olika fonder.

Hade inget annat för mig :) Med detta säger jag även godnatt! Orkar inte gå in på datorn mer efter Toppform. Sovsött, så hörs vi imorgon igen!

Mys-kväll


Vilken härlig promenad! Lillsyrran hängde på också. Alltid trevligt med sällskap! Vi var ute i över en timme, och tro det eller ej lyckades hon hålla min takt hela vägen. Vi stannade vid en stor gräsplan och lät Kompis springa också. Jädrar vilken fart det är i honom! :) Min lille gulleplutt.

Resten av kvällen ska spenderas framför tv:n. Det är ju ToppForm ikväll, det får man inte missa!
Tror jag ska plugga lite SO också, göra lite utav uppgifterna vi fick idag som vi ska börja på lektionen imorgon. Lika bra att sätta igång, fall om man har vikarie vill man ha gjort en del, för det är inte alltid det blir så mycket gjort på såna lektioner. Tyvärr. Men frågan är mer om jag orkar göra det? Det återstår att se när jag ser frågorna. Lite lat är jag allt :)

Vad gör ni ikväll?

Long walk in the sunshine


Tjenixen!
Haft en bra dag? Min har varit kanon! Dagen har gått så himla fort. Vart tar tiden vägen? Trenneman har inte rättat våra SO-prov, den jäveln. Och som vanligt skyller han allt på sin dotter, som är sjuk, och nu är han i princip också sjuk, så han kommer antagligen inte imorgon. Vad är det för stil? Jag blir arg och ledsen om han inte kommer. Han är ju trots allt världens bästa lärare (tro mig, det är han)! Men, vad gör man? Får antagligen sitta och ha tråkigt imorgon, och läsa om Första Världskriget. Hur kul är det när Trenneman inte är där och kopplar allt till bajs? Gah. ;)

Hursomhelst, mötet på Älvkullen gick strålande. Vi har en kanonbra idé som ska diskuteras vidare nästa måndag. Vi ska arrangera ett eget "Talang" för låg - och mellanstadiet. Ni som bor i Skåne län och har barn/syskon i den åldersgruppen, ni kan kontakta mig så kan jag skicka ut info till er senare om ni är intresserade av att vara med! Jag lovar dessutom att det kommer bli ett fint pris till vinnaren :)

Nu ska jag ut i det fina vädret på en långpromenad. Det är ju för sjutton sol ute! Riktigt varmt & skönt. Stegräknaren är på, så det är bara att ge sig ut. Ha det bäst så hörs vi om någon timme igen! :)

Godmorgon, godmorgon!


Godmorgon!
Har ni sovit gott? :) Jag hade jättesvårt att somna igår, låg i nästan tre timmar. Men när jag väl hade somnat har jag sovit som en stock. Vaknade 06.00 idag, ville ha lite extra tid nu på morgonen för att vara hundra på att jag slipper stressa. Jag brukar inte göra det på morgonen, men det var ett råd av skolsköterskan.

Vad ska ni göra idag? Jag ska självklart till skolan. På schemat står franska, idrott, NO (lunch), SO och matte. SO-proven får vi tillbaka idag. Hoppas jag iallafall. Han lovade att rätta dem i helgen. Håll tummarna för MVG! :) Efter skolan är det möte på Älvkullen, sen ska jag hem, troligtvis plugga lite, sen hoppas jag att vi slipper regn så jag kan gå ut på en långpromenad med Kompis. Regnar det hos er än? Än sålänge är det regnfritt här hos mig åtminstone. Skönt!


Nu ska jag ner och fixa frukost - havregrynsgröt med banan, kanel och mjölk. Mums!

Really tired

Huvudvärken är tillbaka. Men de timmar (det blir inte ens tolv timmar) som jag varit utan huvudvärk den här veckan, har varit helt underbara. Har äntligen kunnat göra saker ordentligt, kunnat koncentrera mig (tråkigt att jag inte haft något att koncentrera mig på bara), och helt enkelt kunna skratta utan att det gör ännu mer ont. Men nu är den tillbaka. It sucks! Men ska alldeles strax ut i badrummet, tvätta av ansiktet, borsta tänderna och borsta håret. Sen pangbom ner i sängen och sova, med Bono brevid mig.

Läste mitt horoskop i Aftonbladet nyligen förresten. Det stod att min dag kommer bli jättebra imorgon, att lyckan är i mina händer. Att det kommer vara en bra dag på jobbet/skolan, att jag får mycket beröm och får belöning för det. Om horoskopet stämmer så är jag säker på att jag får MVG på SO-provet som vi får tillbaka imorgon. Håll tummarna!



Sovgott! ♥

Mätt och belåten


Hej, hur står det till? Med mig är det bra. Är mätt och belåten. Blev söndagsstek med potatis, morötter och sås till middag idag. Fantastiskt gott! Magen är glad också. Har även tittat på I hennes skor, som sagt. Åh vad mysig den filmen är, den är verkligen riktigt bra!

Kvällen kommer spenderas framför tv:n. Det är ju Andra Avenyn ikväll. Det får man ju inte missa! Om jag orkar ska jag även se en film på 3:an kl. 21:00 ikväll, ni som känner mig vet ju hur sjukt trött jag är om kvällarna ;)

Vad gör ni denna (regniga) söndagskväll?

Film-mys


Idag är en perfekt se-på-film-dag, så jag hade tänkt att lägga mig sängen med en kopp varm choklad och titta på I hennes skor med den otroligt vackra Cameron Diaz. Hur mysigt låter inte det på en skala? :)

Ni får ha en fin eftermiddag så hörs vi troligtvis senare! Au revoir! ♥

Fyra filmer rikare


Check it out! Jag fjäskade till mig de här filmerna. Alla fyra kostade endast 150:-! Helt galet billigt. Var tvungen att välja de där med Cameron Diaz, bara för att hon är sådär galet vacker. De andra två har jag aldrig sett, men de verkar bra - hoppas de är det också!

Vilka av filmerna har ni sett? Tycker ni de är bra? :)

Nu: ner och fixa något att äta, magen kurrar så det låter över hela området. Haha! :)

Stegtävling

STEGTÄVLING ÄR FIXAD!

För att vara med i tävlingen krävs det att du är medlem på http://promenix.se/. Är du inte medlem - bli det nu! Det tar bara någon minut att registrera sig. Leta sedan upp min tävling som heter Inför Beach 2009. Sedan går du bara med i tävlingen, så är du med! TÄVLINGEN STARTAR REDAN IMORGON!

I vissa sporter kan man inte ha på sig stegräknare, exempelvis när du simmar, styrketränar m.m. Gå då in på http://www.stegraknare.se/omvandla för att omvandla din träning till steg! Självklart krävs det en stegräknare för att vara med i tävlingen. Var även observanta med att tävlingen pågår enda fram till den 31 maj!

Har ni några frågor kan ni kontakta mig på [email protected] eller kommentera detta inlägget. Dock finns det en risk att ni inte kommer få svar om ni frågor bland kommentarerna. Ni kan även adda mig på msn (samma e-post).

Lycka till! :D

Go'morrn!

Godmorgon kära läsare!
Ni kommer väl ihåg att jag haft en sån huvudvärk, haft svårt att sova, ont i magen och sånt i över en vecka nu, tack vare stress? Inatt har jag sovit i 11 timmar (övriga dagar i veckan har jag kanske sovit i 4-5), min huvudvärk är i princip borta, men magen har jag något ont i. Men det är nog tack vare all glass, äppelpaj, chips m.m som jag tryckte i mig igår. Vad underbart det här är! Mitt humör är nästan på topp nu.

Vad ska ni göra idag? Själv ska jag med familjen till simskolan för att simma några längder. Får se hur mycket jag orkar idag, känner mig rätt sliten. Blir nog mycket bad i ångbastun och bubbelpoolen. Det är ju skönt det! :) Därefter ska vi nog iväg till CityGross för att handla något till Elin som fyllde år igår. Hon fick 500 kr av sin farfar och hans fru. Får se vad hon väljer att köpa. Jag ska försöka fjäska så vi kan hyra en film eller att jag får köpa en på CG. I love movies! :) Hihi.

Nu ska jag sätta mig och fixa den där stegtävlingen, så kom tillbaka till bloggen om en halvtimme (ca) och anmäl dig! :)

Ny design, igen

Ser ni att jag har yttligare en ny design? Jag byter sådär var tredje dag känns det som. Men det är iallafall bättre det än att jag byter blogg, ellerhur? :) Den jag har nu är något mörk (svart/grå), men just nu känner jag mig väldigt svart. Så färgen passar in på mitt humör för tillfället. Sen är ju Eva Longoria en av världens vackraste, så hon får gärna pryda min blogg i några dagar! :) Men vad tycks?

PS. Imorgon kommer jag fixa en liten stegtävling som ska starta på måndag. Kika in här imorgon för att vara med och tävla! DS. :]

Min uppväxt (varning: VÄLDIGT långt inlägg)

Jag föddes den 11 februari 1993 av en mamma som varit narkotikamissbrukare väldigt länge (sen tonåren typ), och min pappa var detsamma - en knarkare. Jag hade tur som faktiskt är frisk, eftersom mamma fortfarande rökte på när hon var gravid med mig. När jag föddes satt pappa i fängelse, as usual. Socialen var inblandad under hela uppväxten. Ett tag bodde jag & mamma hos min gammelmormor och gammelmorfar (tror det var i 6 månader), för att jag verkligen skulle komma iväg till dagis och de ville att mamma skulle bli "frisk". Vart pappa var då, vet eller minns jag inte. Det enda jag kommer ihåg från min uppväxt i Göteborg är när jag, mamma och pappa alltid tog spårvagnen in till Nordstan, för att de skulle göra sina affärer - sno något i affärer, för att sedan sälja vidare för att få pengar till knark - eller köpa knark av skumma typer. Jag minns till och med doften, från heroinet (pulver) som de la på foliepapper och sedan tog tändaren under så det blev vätska, sen drack de den (eller sniffa? minns inte såå bra). Minns också när vi alltid stack till Köpenhamn, till den kyrkan, där alla skumma typer var, och de höll på med sina skumma grejer, som jag inte riktigt förstod då. Jag var bara rädd.
När jag var 6 år sa socialen till mamma "antingen tar vi Patricia ifrån dig (er) eller så får du åka in på behandlingshem så du kan ta hand om Patricia!", och hon gick med på vård. Vi flyttade hit, till Höör, och bodde på ett behandlingshem som heter Malins minne. Där bodde vi några månader, jag och mamma (pappa fick ej vård..), och mamma blev fri från drogor. Nu har hon inte knarkat på 8-9 år.
När mamma väl blev utskriven från Malins minne så stannade vi kvar i Höör, mamma skiljde sig från pappa under tiden på Malins minne. Jag grät hela den dagen. Trots att pappa var aggressiv, betedde sig konstigt (tack vare drogorna) och faktiskt var allmänt farlig (mamma var alltid rädd för att han skulle döda henne när han fick sina anfall, han fick dem även när han inte var hög, men han rörde henne aldrig!), så var han ju min pappa, och jag älskade honom. Men, mamma hamnade i fel umgänge, igen. Hon började träffa A-laget (alltså alkoholisterna som satt på bänken och drack hela dagarna) och fixade alltid barnvakt till mig. Jag minns henne till och med, Pernilla hette hon. Jag var alltid så glad över att träffa henne, hon var så snäll mot mig, jag pratade jättemycket med henne. Hon var som min psykolog. Mamma blev förälskad i en gubbe där, som hon friade till. Han är numera min låtsaspappa, Jerry. Han är snäll, men har sina problem med alkoholen. Mamma började också dricka, och det dröjde inte länge förrän de drack öl/sider/sprit 24/7. Jag tog aldrig hem kompisar, jag skämdes något enormt, och grät mig till sömns varje kväll. När släktingar frågade "dricker mamma och Jerry för mycket?" (och liknande) svarade jag alltid "nej, de dricker nästan aldrig!". Jag skyddade dem, och varje gång jag ljög om det mådde jag bara sämre och sämre.
För ca 4 år sedan bråkade mamma & Jerry extremt. De var självklart fulla (man såg dem knappt nyktra), jag satt inne på mitt rum och hörde Anton & Elin börja gråta, mamma och Jerry skrek på varandra. Jag sprang ut ur rummet, drog med Anton & Elin in på deras rum och sa "stanna här, det löser sig!" och stängde igen dörren, sprang in till köket där Jerry höll på att strypa mamma, efter att hon försökt strypa honom. Jag skrek, grät och slog på Jerry så hårt jag bara kunde. Han slutade, men mamma hoppade på honom. Jag skrek "JAG DÖDAR ER OM NI FORTSÄTTER, TÄNK PÅ ANTON & ELIN!!!!" och var påväg att hämta en kniv. Jerry kom loss och stack ut från köket, jag smällde till mamma och sa "fyfan!" och tänkte gå in till Anton & Elin, men hon slog till mig, hårt som fan på kinden. Jag ville ge tillbaka, men jag gick därifrån. Det var då jag fick nog. Jag ringde till min gammelmormor, gråtandes, och berättade allt. Mamma fick prata med min gammelmormor, jag fick rådet att ta in Anton & Elin på mitt rum och låsa dörren. Jag gjorde det, och där stannade vi resten av natten, utan något ljud från varken mamma eller Jerry. Nästa dag var det som ingenting hade hänt. Själv hade jag någon enorm ångest, och önskade bara att jag aldrig blev född.
Socialen blev inblandad, vi gick på ett möte med några från släkten, och min morbror Jon var min kontaktperson (alla skulle ha en, men jag hade egentligen hela släkten på mammas sida som stöd). Mamma vägrade prata, nekade till allting, och blev tillsist så sur att hon kastar stolar, hotar socialen m.m och springer därifrån. Jag börjar gråta, hyperventilerar och får ingen luft. Jon bär ut mig till ett annat rum, pratar med mig och får mig att bli lugn. Mamma kommer tillbaka, och efter ett tag vågar jag gå ut. Vi fortsätter prata, men mamma säger inte ett ljud. Då får jag ett anfall när alla är på mamma om att hon måste prata, och säger "antingen säger du någonting här, säger dina åsikter, och visar att du vill få det att bli bra, eller så flyttar jag här ifrån och du får aldrig mer se mig!", och då börjar mamma gråta, och samarbetar med alla så gott hon kan. Hade jag inte sagt det, hade jag inte bott kvar hemma nu. Och för det mesta önskar jag att jag inte gjorde det.

Nu är läget rätt okej. Har aldrig haft det såhär bra som jag har nu, men ändå är det långt ifrån så bra det borde vara. Jerry umgås fortfarande med gamla vänner, tippar med dem varje lördag och kommer alltid hem stupfull. Mamma säger inget om det, men ändå ser hon hur dåligt jag mår utav det. Aldrig vill mamma umgås med mig. Hon vill aldrig gå på bio, hon följer aldrig med på promenader, hon säger aldrig att jag betyder mycket för henne, hon har inte gett mig en komplimang på säkert 10 år. Dessutom engargerar hon sig inte det minsta i min utbildning. Hon går aldrig på föräldrar möten, hon vill knappt med på utvecklingssamtal (det går alltid bra på utvecklingssamtalen, men alltid ska hon ändå ha något att klaga över), hon vägrar att förhöra mig på läxor, hon vill inte ens att jag ska träffa vänner. Då hittar hon alltid på ursäkter varför jag inte ska träffa dem, osv. Som grädde på moset har inte pappa hört av sig på snart 7 år. Det enda jag vet är att han lever, men inte länge till. Jag vill träffa honom innan han försvinner. Jag vill lära känna min pappa, även om han är drogmissbrukare. Han är trots allt min pappa. Mamma förstår inte det. Hon skiter i vilket.

Ja, det där var väl kort om min uppväxt (ja, det här var kort!). Ständigt ska man verka glad i skolan, bjuda på leende hela tiden, verkar man deppig så är folk på en hela tiden fast man säger till dem att man inte vill prata om det, och det orkar man inte. Därför låtsas man vara glad. Men egentligen mår man bara sämre av det. Men det lilla jag har berättat för några av mina vänner, har gått ut till hela skolan. Och jag vill inte att mer ska komma ut. Jag orkar inte med det.

Jag kan inte ens snacka med mina närmsta släktingar ordentligt om det här. Fortfarande skyddad jag mamma, berättar inte vad jag egentligen känner, och säger oftast att "allt är bra, inte helt 'perfekt', men det är BRA!". Men det är inte bra. Långt ifrån bra. Det är skit.

Jag varnade för långt inlägg. Tror inte någon läste det här, men behövde verkligen skriva av mig, och bloggen är ju trots allt min plats att skriva av mina tankar och åsikter. Ni som orkade läsa får gärna kommentera! Och ni som haft en tuff uppväxt, det är inte erat fel! Ni behöver inte skämmas! Och ni är mycket bättre än våra missbrukande föräldrar! Låt dem inte hindra dig att vara den du faktiskt är! Låt dem inte påverka din framtid negativt. Stå för den du är, ta ingen skit från dem, eller någon annan!


Om någon behöver prata, så hojta till så får ni min msn! Jag pratar gärna med er om eran uppväxt, jag har ju själv haft det tufft, så jag förstår mycket mer än de som haft en bra uppväxt. Man mår mycket bättre om man får prata om det.

/ Patricia Klinteberg

Pictures

      

Klicka på bilderna för större format.


Ett tråkigt kalas är slut. Elins farmor var skitfull när hon kom hit. VEM FAN KOMMER FULL, EN FÖRMIDDAG, TILL SITT BARNBARNS KALAS? Då är man ju helt sjuk i huvudet. Inte så konstigt att Jerry också blev alkoholist, och sedan även mamma (som varit missbrukare sen tonåren, drogor och sån skit) blev. Men blir så jävla sur! Elins farfar sa till mamma & Jerry "Nej, ni får köra hem dem. Ser ni inte hur dåligt Patricia mår av det här?!" (jag klarar inte av att se folk berusade) Men de svarade bara "har hon ont av det får hon gå upp på sitt rum". Och här sitter jag nu och redigerar bilder. Här ovan ser ni några av bilderna.

Life is bad sometimes.


Kanelbullens dag


Ingen har väl missat att det är kanelbullens dag idag? Det kommer firas med lite extra mycket kanelbullar idag. Dubbel-kalas för familjen Klintebergs del :) Härligt! Alla tänker väl unna sig en (eller flera) kanelbulle idag? Men, grattis till kanelbullen!

Ska det inte komma en dag för choklad, glass & lakrits snart också? :)

Kalas-outfit


Såhär ser jag ut idag, på Elins kalas! Tights från H&M och klänning från nån butik på Backaplan (Göteborg)! Hur mysigt som helst :)


Om ca 1 ½ timme kommer gästerna. Det är bra, för då hinner jag måla naglarna & plocka upp i rummet. Här ser ut som f-a-n. Kläder överallt på golvet, sängen är obäddad och papper ligger över hela skrivbordet. Vaddå rörigt? (a)

Grattis lillasyster!


Grattis till min lillasyster Elin, som fyller 2190 dagar idag! En stor flicka :) Grattis till dig din söta lilla varelse!

Vi har sjungit för Elin, ätit frukost, öppnat presenter och jag har lekt fotograf med min dåliga (och halvsöndriga) kamera. Mycket trevligt! Jag är osminkad, har min pyjamas på mig, och ska snart ta på mig träningskläder för att ta mig ut på en promenad med Kompis. Sen blir det dusch, sminkning & annat smått och gott. Ska även fixa marängsviss till kalaset som börjar 13.00! Gottgott. Ska äta till er också :D


Bjuder på en bild som jag tog på mig & Elin för en liten stund sedan. Ursäkta att jag ser knäpp ut, och dessutom är helt och hållet osminkad. Acne är långt ifrån roligt!

Lars


Hur söt, charmig, duktig, underbar & fantastisk är inte denna människa? Det går inte att beskriva hur otroligt duktig han är. Vilken talang! Han är lätt bäst i Idol's historia, utan tvekan. Jag längtar riktigt mycket efter skivsläppet (för jag vet att det kommer bli ett!) och en fullsprakad turné. Vill höra mer av den här grabben, nu! Kan det bli nästa fredag så jag kan få höra honom sjunga en ny låt?

Vem är din favorit i Idol?

I will back to Greece


Fredagar går alltid så himla snabbt! Men det är bara skönt. Synd att det inte är elevens val hela dagar längre, som det var tidigare. Hade inte tackat nej till SO en hel dag! Hade varit helt perfekt :) Trenneman sa till mig bara "vad tycker du vi ska läsa nu när vi inte ska ha "världens konflikter" längre? Säg till mig på måndag så kör vi på det du tycker, du får välja mellan politik och krig.. För du ska väl fortsätta ha SO?" och så log han sitt fula smile, jag kan inte låta bli att garva varje gång. Man borde smygfota, det ser så jävla kul ut. Haha! :) Emelie, visst skulle vi fått fina barn ihop? Usch vad kul man kan ha om en lärare. Men, jag tror jag ska säga att vi ska läsa politik. Kan vara bra för mina betyg i Samhälle, eftersom det inte är mitt starkaste SO-ämne :) Haha.

Ni blir väl inte chockade när jag säger att det regnar ute? Så himla trist. Hösten ska betyda svala, men soliga dagar! Inte regn, som det varit i typ en vecka nu. Usch vad det suger. Hoppas på bättre väder nu i helgen och i nästa vecka! Jag längtar tillbaka till Grekland, då var det fint väder! Och varmt. Skönt!

Nu ska jag promenera i huset, för att komma upp i fler steg. Får gå ut med Kompis senare, hoppas på att det ska bli mindre regn!

Sorry för långt inlägg, men det är min blogg & jag ska väl få skriva det jag vill skriva? Eller? :)

Fredag


Godmorgon! Har ni sovit gott? Jag har sovit helt ok. Sämre än igår dock. Huvudvärken har blivit värre och jag är jättetrött. Men jag är hyffsat glad ändå, det är ju fredag! Vilket innebär att det snart är helg & det är sista provet idag. Fyfasen vad skönt! Nästa vecka väntar bara ett prov vad jag vet? Hoppas verkligen inte det blir mer än så..

Idag kommer inte Alexandra till skolan, buhu :( Men förhoppningsvis kommer Emelie till några lektioner! :) Det är elevens val första timmen. Woho, Trenneman! :D :D Det är ju idag jag ska fria ;) Nej ett skämt. Men Trenneman är vår (min iallafall) SO-lärare. Så ska vi se på film, så otroligt slappt och skönt! Ni får gärna önska mig lycka till på engelskaprovet som är innan lunch idag!

Btw, vet ni hur j*vla ont jag har i mina fotsulor? Jag kan ju knappt gå. AJ. Fast jag ger då inte upp. ;)

Bilder från dagen del 2


Hittade en snygg gubbe i nån bok :)


I vår engelska-bok fanns en finfin björn med en söt fisk.


Hitler! Blä för det rövhålet.


Världens sexigaste! xD


Neger-gubbar i engelska-boken (nej jag är inte rasist!)


Jag hjärta Hitler.


Alexandra gillar coola killar ;)


Ännu finare gubbar i vår engelska-bok. Visst är de jättefina? :)


Söta! =)


Nån knäppskalle hade satt upp den där sexiga bilden på någon snubbes skåp. Haha!


Sarah målade på Alexandras rygg. Fint va? :)


Jag & Alex på toaletten på idrotten i onsdags. Vi är bäst! =) <3

Bilder från dagen del 1


Jag försökte plugga, vääldigt tråkigt.


Hittade en bok om Hitler, min loverboy! Hur söt är han inte alltså? Sexy! (Ni fattar väl att det är ett skämt?)



Jag & min älskade Hitler!


Hitler tryckte undan mig :( HAHA.


Puss på dig, älskling! Öh.


Jag blev sur för att Hitler gick sin väg & det blev väldigt dimmigt i rummet.


Jag flummar, som vanligt ;)


Sen blev jag jättetrött av allt engelska-pluggande (egentligen ligger jag och asgarvar!)


Världens mest flummigaste människa (efter Alexandra).

 
Världens sötaste Alexandra trillar i trappan :]


Alex blev sur när jag tog hennes mobil och fotograferade!


Love you, sötnos! ♥


Sen fick jag besök av ett lejon som heter Alexandra. Liknar hon inte min kompis? Hm.


Alexandra älskar engelska! Kolla bara hur glad hon ser ut när hon pluggar :)

Några flumbilder från dagens engelska-lektion! Tro mig, vi pluggade faktiskt en hel del.. Okej, vi läste igenom lite glosor. jag tycker det är bra jobbat, faktiskt. Mer bilder kommer.. :D

Du är vad du äter


Du är vad du äter har säsongspremiär ikväll! Det är tråkigt att det krockar med Idol, men jag väljer att se Du är vad du äter. Dock ska jag titta på Lars uppträdande, det går bara inte att missa! Han är verkligen helt fantastisk. Kärlek till Lars.

Jag sitter här med en Center-rulle. Smarrigt värre! Mina fötter värker av allt promenerande, men det är gött! Får gå lite här hemma i reklamerna senare för att komma upp i högre siffror :) Men nu ska jag plugga lite engelska innan jag lägger mig i sängen och glor på tv. Jag har ju faktiskt prov imorgon (det fjärde den här veckan, snart är det äntligen över)!

Promenix


Huvudvärken är nästan borta. Vet ni hur skönt det är, att inte ha lika ont i huvudet när man haft ständig huvudvärk i över en vecka? Det är en sån befrielse som inte går att beskriva. Nu ska den bara bort helt, jag ska kunna sova om nätterna, inte drömma konstiga drömmar, och inte ha ont i magen! Bort med all stress.

Stegräknaren visar inte alls många steg idag. Det är dags att ge sig ut på en promenad medans solen skiner! Kompis hänger givetvis med. Får bli en riktigt lång runda idag, så jag kommer ikapp i tävlingen :) Jag nöjer mig inte med 4:e plats! När jag kommer hem ska jag unna mig en skål med glass & banan och titta på Grey's Anatomy-boxen. Låter nästan som en fredagskväll, hihi! :)

SO-prov


Go'morrn! Har ni sovit gott? Jag har sovit bättre än alla dagar i veckan, men vaknar fortfarande varje halvtimme/timme, men kan lättare somna om nu. Fast jag vaknar fortfarande runt 04 och kan inte somna om, och hjärnan går på högvarv: "shit, prov idag! Måste verkligen få MVG på detta!" och "hur ska jag hinna med att göra mackor på Älvkullen idag, när jag har prov imorgon som jag måste och ska få alla rätt på? Hur ska jag få det att gå ihop?" Jag längtar till helgen. Då är de flesta prov gjorda, och man kan koppla bort skolan lite lättare och lugna ner sig.

Idag är det som sagt prov i SO. Det handlar om Oceanien. På mitt förra prov om Nordamerika var jag ett litet ord från MVG. Får jag inte MVG på det här provet, då tar jag livet av mig. Okej, det gör jag inte, men nästan. Haha! Men jag ska föröska behålla lugnet och göra mitt bästa. Det går säkert bra.

PS. Jag ligger fyra på "Bloggarnas stegrace". Ack, inte bra. Men ikväll kommer jag ligga etta :) Och jo, vad tyckte ni om Grey's igår? Så grymt bäst, säger jag!

Nu: packa skolväskan & sedan promenad till skolan! Ha're gött!

Genomblöt


Äntligen hemma! Det började ösregna när jag var ute. Usch. Kom hem genomblöt. Nu sitter jag här med pyjamas och läser bloggar. Ska ner i köket när jag publicerat inlägget, ska fixa te så det är klart när Idol börjar. Vem är eran favorit? Min absoluta favorit är självklart Lars! Sen tycker jag att Anna är bra utav tjejerna :)

21.00 blir det även Grey's Anatomy! Har saknat det jättemycket! Äntligen är det tillbaka. Det är lycka.

Lyckorus i hela kroppen


GREY'S ANATOMY BÖRJAR IKVÄLL! Fattar ni vilken lycka det är? Det är så man får tårar i ögonen :') Inget slår den serien. DH är bra, men Grey's är snäppet före. Helt klart. Jag hoppas Derek & Meredith blir tillsammans igen, de passar så bra ihop! Blir kul att se alla ansikten igen, särskilt Patrick Dempsey & Ellen Pompeo! Mina favoriter :)

Ser ni att jag har en ny design? Ellen Pompeo på bilden. Bara för att hon är så himla vacker. Beautiful.

Nej, nu måste jag ut i regnet så stegräknaren får arbete lite. Ciao.

Bloggarnas stegrace m.m


STRESS. Var hos skolsköterskan idag, om min huvudvärk och mina sömnproblem. Jag är stressad, det är det som är problemet. Inte konstigt man blir stressad när man har fyra prov den här veckan + massa läxor? Men skolsköterskan plus min mentor ska ta upp det med bla. rektor och på något möte. Hoppas verkligen det blir något lugnare på den fronten!

Hursomhelst, jag har varit i skolan idag. Fick tillbaka matteproven idag. Gick väl sådär. 2 poäng från VG, så det kommer inte påverka mitt betyg om jag får VG-MVG på resten av proven. Skönt det, men man blir ändå lite missnöjd. Men, det är stressigt med hundra miljader prov varje vecka, plus läxa, och sen som grädde på moset - slutbetyg, gymnasie.... Oh maj gad.

Nu ska jag snart ge mig ut på en promenad. Har inte gått särskilt många steg idag. Och det måste jag göra, då jag gått med i en stegtävling - Bloggarnas Stegrace. Herregud, vad jag ska vinna det här! Dock är det inte så kul att gå ut i regnet. Men vinna ska jag, så hej å hå, ut och gå! :)

RSS 2.0